Overzicht

Specialiteit Arbeidsrecht, Letselschade, Strafrecht
Opleiding Universiteit Leiden,
Master Arbeidsrecht
Talen Engels en Turks
Contactgegevens 06 – 16 52 62 12
r.poyraz@ozdemir-advocaten.nl

Aangesloten bij

Vereniging Jonge Professionals PersonenschadeLidmaatschap

Rojda Poyraz is sinds augustus 2019 werkzaam bij Özdemir Advocaten. Zij houdt zich voornamelijk bezig met het arbeidsrecht in de brede zin van het woord. Gedurende haar rechtenstudie is zij werkzaam geweest bij verschillende advocatenkantoren.

Rojda Poyraz is binnen het arbeidsrecht onder andere gespecialiseerd in het ontslagrecht, de positie van de zieke werknemer en mediation. Zij adviseert en procedeert bovendien over vaststellingsovereenkomsten, loonvorderingen, arbeidsconflicten, concurrentie- en relatiebedingen, arbeidsovereenkomsten, cao-rechtelijke kwesties en fraude op de werkvloer.

Naast het arbeidsrecht heeft zij ook affiniteit met het strafrecht. Zij is als jurist actief betrokken in diverse strafzaken.

Ook is Rojda Poyraz op het gebied van letselschade actief. Zij heeft haar kennis verbreed door meerdere cursussen te volgen op het gebied van letselschade. Ook nu volgt zij diverse cursussen om haar kennis up to date te houden op dit gebied. Zij staat enkel slachtoffers bij, waardoor zij geheel onafhankelijk van verzekeraars optreedt.

Rojda Poyraz draagt er verder zorg voor dat de goede dienstverlening en service behouden blijft binnen het kantoor.