letselschade specialist den haag

Letselschade & Aansprakelijkheid

U kunt op verschillende manieren letselschade oplopen. Dagelijks vinden diverse ongevallen plaats. Helaas met letsel als gevolg.

Hierbij kunt u denken aan onder andere een verkeersongeluk, een bedrijfsongeval of een letsel als gevolg van een medisch fout. Niemand kiest ervoor om slachtoffer te worden.

Als u betrokken raakt bij een ongeval kunnen hier een hoop schade en kosten bij komen kijken. Wat te doen met bijvoorbeeld de medische kosten die bij u in rekening worden gebracht? En wat als u een lange tijd niet kunt werken? De schade en kosten die u heeft en die door een ander veroorzaakt zijn, wilt u natuurlijk graag verhalen.

Waarom is het verstandig om een belangenbehartiger in arm te nemen?

Met welk soort ongeval of vorm van letsel u ook wordt geconfronteerd, letselschade wordt bijna altijd afgehandeld met een verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij. Natuurlijk is deze verzekeringsmaatschappij ervaren op het gebied van letselschade, maar hij komt niet op voor uw belangen.

Deskundige hulp van een letselschadejurist zorgt voor een onderhandeling tussen twee gelijke partijen. Wij komen uitsluitend op voor uw belangen. Vertel ons uw verhaal en wij zullen u nader adviseren en uw belangen behartigen in uw letselschadezaak.

Contact opnemen

Wij staan paraat om u te helpen op verschillende terreinen, bel of mail gerust voor advies. Wij hebben genoeg specialisten voor u in huis.

Verdiepen in de zaak

Onze teamleden werken in nauw overleg samen, hierdoor worden complexe dossiers op alle onderdelen overzien. Zo heeft u het beste resultaat!

Goed juridisch advies

U wordt bijgestaan door een professionele jurist. Dankzij de kleinschaligheid van ons kantoor worden uw kosten beperkt tot inzet voor de kern van uw zaak.

Juridisch advies nodig? Bel 070 – 388 20 00