Adviseren en procederen in Turkije

De regelgeving in Turkije is op veel gebieden anders dan de Nederlandse regelgeving. Het is daarom verstandig uzelf voldoende te laten informeren. U kunt daarbij de hulp van een Nederlandse advocaat in Turkije goed gebruiken. Door haar specialisatie in diverse rechtsgebieden binnen het Turks recht, zorgt Özdemir Advocaten er ook in Turkije voor dat zij u uitstekend van dienst kan zijn.

U kunt bij Özdemir Advocaten terecht voor zaken op het gebied van onder andere:

  • Personen- en familierecht: Wij kunnen u bijstaan in Turkije op nagenoeg alle vlakken van het personen- en familierecht.
  • Strafrecht: Özdemir Advocaten kan u met haar jarenlange ervaring ook bijstaan bij al uw strafzaken in Turkije (overtredingen en misdrijven). Bij een eventuele detentie in Turkije zal één van onze gespecialiseerde advocaten u in Turkije bezoeken. Het bezoek zal uiteraard plaatsvinden samen met een lokaal geselecteerde advocaat.
  • Civiel recht: Ook bij eventuele civiele zaken in Turkije kunt u zich wenden tot Özdemir Advocaten. U kunt hierbij denken aan het ondernemingsrecht, goederenrecht, erfrecht, handelsrecht, verbintenissenrecht en vennootschapsrecht.
  • Turks vreemdelingenrecht: Steeds meer Nederlanders emigreren naar Turkije. In Turkije bent u verplicht een verblijfsvergunning aan te vragen waarbij, net zoals in Nederland, de regel geldt dat u een verblijfsdoel moet hebben om een verblijfsrecht te krijgen. Voor al uw zaken omtrent het aanvragen van een verblijfsvergunning of een aanvraag om een Turks nationaliteit biedt Özdemir Advocaten juridische ondersteuning.
  • Onroerend goed en bouwrecht: De snelgroeiende vastgoedmarkt, het ruime aanbod met vakantiewoningen voor lagere prijzen in vergelijking met Europese landen maakt Turkije een aantrekkelijk land om een (vakantie)woning te kopen. Voor juridisch advies over het Turkse eigendomsbewijs (TAPU) en het verkoopproces van onroerend goed kunt u zich uiteraard wenden tot Özdemir Advocaten.

Özdemir Advocaten beschikt over een breed netwerk van makelaars, taxateurs, notarissen en deskundigen in Turkije. Ook heeft Özdemir Advocaten een breed advocatennetwerk in Turkije. Bij een gerechtelijke procedure is uw zaak dan ook in handen van een lokaal gekozen advocaat.

Uw zaak kan worden behandeld vanuit Nederland zonder dat u daarvoor hoeft af te reizen naar Turkije.

Contact opnemen

Wij staan paraat om u te helpen op verschillende terreinen, bel of mail gerust voor advies. Wij hebben genoeg specialisten voor u in huis.

Verdiepen in de zaak

Onze teamleden werken in nauw overleg samen, hierdoor worden complexe dossiers op alle onderdelen overzien. Zo heeft u het beste resultaat!

Goed juridisch advies

U wordt bijgestaan door een professionele jurist. Dankzij de kleinschaligheid van ons kantoor worden uw kosten beperkt tot inzet voor de kern van uw zaak.

Juridisch advies nodig? Bel 070 – 388 20 00