Ieder arbeidsgeschil is anders

Het is van belang om bij een dreigend ontslag, maar ook indien u al problemen ervaart op uw werk, spoedig contact op te nemen met een advocaat. De arbeidsrechtspecialisten van Özdemir Advocaten in Den Haag staan u bij in alle facetten van het arbeidsrecht, zowel voor werknemers als werkgevers.

Persoonlijke aandacht staat hierbij voorop. In veel gevallen is het belangrijk dat in een zo vroeg mogelijk stadium een advocaat wordt ingeschakeld om een eventueel ontslag te voorkomen. Niet alleen kunt u zo wellicht uw baan behouden, maar zal u ook een (vaak) langdurige procedure worden bespaard.

In geval van een spoedeisend belang (waarbij er een snelle oplossing bereikt dient te worden) kunnen wij een kort geding voor u aanvragen bij de rechtbank, bijvoorbeeld ingeval u geen loon meer ontvangt.

Onder andere de volgende arbeidsgeschillen:

  • opstellen van arbeidsovereenkomsten;
  • opstellen en controleren van vaststellingsovereenkomsten
  • ziekte en re-integratie;
  • ontslagprocedures
  • loonvorderingsprocedures
  • CAO-recht

Contact opnemen

Wij staan paraat om u te helpen op verschillende terreinen, bel of mail gerust voor advies. Wij hebben genoeg specialisten voor u in huis.

Verdiepen in de zaak

Onze teamleden werken in nauw overleg samen, hierdoor worden complexe dossiers op alle onderdelen overzien. Zo heeft u het beste resultaat!

Goed juridisch advies

U wordt bijgestaan door een professionele jurist. Dankzij de kleinschaligheid van ons kantoor worden uw kosten beperkt tot inzet voor de kern van uw zaak.

Juridisch advies nodig? Bel 070 – 388 20 00